NYHETER

Vill du vara den som vet allt nytt som händer, innan alla andra vet det? Då har du hamnat på rätt sida! Här finns alla nyheter samlade och du kan följa projektet på nära håll.

Onsdagen den 12/5-2004
Leveransen gick bra! Både kunden och projektgruppen var nöjda.

Nu är vi inne i projektes sluttamp. De sista små justeringarna utförs efter önskemål från kunden, postern är på tryck, alla dokument uppdateras och den tekniska dokumentationen börjar bli klar. Den 18 maj är det postervisning och avslutning på projektet.

Rektor Mille Millnert kommer att utmana Marvin den 17 maj istället. Vi hoppas kunna få matchen inspelad för att kunna visa dagen efter.

Söndagen den 2/5-2004
Det börjar närma sig leverans, och vi jobbar nu med de sista små justeringarna.

Alla intresserade är välkomna till leveransen den 3 maj kl. 13 i Algoritmen. Vi kommer att presentera arbetet vi utfört under våren, och vi gör ett besök hos Marvin.

När vi ändå är inne på datum, så skriv även upp den 18 maj. Då blir det poster presentation och Marvin kommer att utmana rektorn Mille Millnert i golf.


Måndagen den 5/4-2004
Projektet har kommit en bra bit på väg. Allt har gått enligt planen, och inga större problem har dykt upp. I veckan som gick kopplades Marvin ihop med grafiken. Kommunikationen mellan programmen fungerade bra, vilket var tillfredsställade. Det ger oss möjlighet att lämna det kapitlet bakom oss och jobba vidare enligt planen. Ett möte har också ägt rum med handledaren för att se över modellen. Det gav en del nya idéer och ett kvitto på att vi är på väg åt rätt håll.

Robotgruppen ska försöka justera slaget, så att det blir optimalt. Som det ser ut nu är det svårt att slå tillräckligt hårt för att kunna valla i bollen.

Grafikgruppen kommer att jobba vidare med att snygga till grafiken. Inga större problem väntas inom detta område, finputsning av detaljer lär ta tid.

Modellgruppen fortsätter att jobba vidare med modellen. Efter mötet finns nya uppslag att jobba efter.


Torsdagen den 12/2-2004
Idag har vi haft möte med besällaren angånde beslutspunkt 2. Både kravsecifikationen och systemskissen blev godkända, dock krävs några ändringar i projektplan och tidsplan för att öven få dem godkända. Projektledaren ser dock positivt på att de ska hinna bli godkända innan helgen.


Torsdagen den 12/2-2004
Ännu en ny dimension till hemsidan har tillkommit, nämligen denna sida.